- تاریخ ثبتنام
- 20/8/18
- ارسالیها
- 3,700
- پسندها
- 12,810
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
وحید امیری پس از برتری پرسپولیس مقابل نساجی مازندران گفت: در 10 روز، سه بازی سخت را پشت سر گذاشتیم و خدا را شکر امروز پیروز شدیم. نیاز مبرمی به این سه امتیاز داشتیم که با کمک هواداران و بازیکنان به برتری رسیدیم. حتی زمانی که 9 نفره شدیم، تمام تلاش بچهها این بود که بازی را کنترل کنیم. از هواداران و بازیکنان به خاطر تلاشی که کردند، تشکر میکنم.
وی درباره پرداخت مطالباتش گفت: شرایط من هم مانند سایر بازیکنان است. اینگونه نبوده که چون امسال به تیم آمدهام، پول بیشتری بگیرم و من هم مانند سایر بازیکنان پول گرفتهام. هنوز از دو سال پیش از پرسپولیس طلب دارم.
هافبک پرسپولیس با تمجید از صحبتهای کالدرون که گفت نیازی به جذب بازیکن خارجی ندارد، گفت: این حرکت خیلی خوب بود. سرمربی ما وقتی شرایط را...
وی درباره پرداخت مطالباتش گفت: شرایط من هم مانند سایر بازیکنان است. اینگونه نبوده که چون امسال به تیم آمدهام، پول بیشتری بگیرم و من هم مانند سایر بازیکنان پول گرفتهام. هنوز از دو سال پیش از پرسپولیس طلب دارم.
هافبک پرسپولیس با تمجید از صحبتهای کالدرون که گفت نیازی به جذب بازیکن خارجی ندارد، گفت: این حرکت خیلی خوب بود. سرمربی ما وقتی شرایط را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.