- تاریخ ثبتنام
- 20/8/18
- ارسالیها
- 3,700
- پسندها
- 12,810
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
عصر امروز در دیدار فینال جام شهدا که در ورزشگاه شهر قدس برگزار شد تیم فوتبال سایپا موفق شد با نتیجه سه بر یک شاهین شهرداری بوشهر را شکست دهد تا به مقام قهرمانی دست یابد.
عبدالله ویسی در پایان بازی با حضور در بین خبرنگاران به سؤالات آنها پاسخ داد.
ویسی در ابتدا در ارتباط با شرایط بازی که منجر به شکست این تیم شد گفت: «باوجود خستگی که هر دو تیم داشتند هر دو تیم فوتبال زیبایی را بازی کردند و در کل فینال دیدنی و جذاب و پرگلی را شاهد بودیم و هرچند باختیم من از این بازی لذت بردم. به تیم فوتبال سایپا تبریک میگویم آنها یک تیم جوان و باانگیزه و شاداب بودند و درعینحال تیم ما هم فوقالعاده بازی کرد و من از همه بچههایم راضی هستم. امیدوارم در لیگ هم بتوانیم همینطور ظاهر شویم و به دروازه حریف...
عبدالله ویسی در پایان بازی با حضور در بین خبرنگاران به سؤالات آنها پاسخ داد.
ویسی در ابتدا در ارتباط با شرایط بازی که منجر به شکست این تیم شد گفت: «باوجود خستگی که هر دو تیم داشتند هر دو تیم فوتبال زیبایی را بازی کردند و در کل فینال دیدنی و جذاب و پرگلی را شاهد بودیم و هرچند باختیم من از این بازی لذت بردم. به تیم فوتبال سایپا تبریک میگویم آنها یک تیم جوان و باانگیزه و شاداب بودند و درعینحال تیم ما هم فوقالعاده بازی کرد و من از همه بچههایم راضی هستم. امیدوارم در لیگ هم بتوانیم همینطور ظاهر شویم و به دروازه حریف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.