خبر خارجی بارسلونا 1-2 والنسیا؛ و چه فصلی تلخ تر از این؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 164
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
14/6/18
ارسالی‌ها
6,259
پسندها
41,792
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
اسپانیا

در دیداری بی نهایت جذاب، خفاش‌ها قهرمان شدند. در دیداری سراسر هیجان و موقعیت گل، تیم مارسلینو از ضعف روحی بارسا استفاده کرد و با اینکه چند گل صد در صد را نزد اما نهایتا توانست دوام بیاورد و پس از سال‌ها در یک جام قهرمان شود. بارسا پس از چهار سال، بالاخره در کوپا دل ری قهرمان نشد و حالا زمانی است که همه چیز در ابهام به نظر می‌رسد. از والورده تا همه بازیکنان. فصل برای بارسا پایان تلخی داشت.

تیم‌های بارسلونا و والنسیا از ساعت 23:30 به مصاف هم رفتند که در پایان والنسیا پیروز و...
​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
14/6/18
ارسالی‌ها
6,259
پسندها
41,792
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع

مشخصات بازی

روز و تاریخ: شنبه، 4 خرداد 98 برابر با 25 می 2019

تورنمنت: فینال کوپا دل ری 2019

گلزنان و دقایق: گامیرو (21)، رودریگو (33)

گزارش بازی

دو تیم با ترکیب زیر به میدان آمدند:

ترکیب اصلی-بارسلونا-والنسیا-کوپا دل ری

شرح گل‌ها

بارسلونا 0-1 والنسیا | کوین گامیرو (21) | یک حرکت تیمی زیبا. روی یک مانور بود که خط دفاعی بارسا جلو کشید تا پاس بلند پائولیستا را گایا در نزدیکی محوطه جریمه بارسا کنترل کند. پاس روی زمین او به گامیرو کافی بود تا او پس از یک تو سر توپ، با شوتی...​

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
14/6/18
ارسالی‌ها
6,259
پسندها
41,792
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
مارسلینو پس از قهرمانی والنسیا در کوپا دل ری: من اکنون خوشحال ترین مرد روی زمین هستم

به گزارش Goal، مارسلینو پس از بازی در گفت و گو با Teledeporte،عنوان کرد:

به لطف این جام، من اکنون خوشحال ترین مرد روی زمین هستم. امسال شروع خوبی نداشتیم، اما بازیکنانمان بر خلاف مشکلات به وجود آمده، اتحادشان را از دست ندادند. به بازی امروز نگاه کنید، بازیکنان با تلاش همه جانبه اشان، به من فرصتی دادند تا یک عنوان را کسب کنم.

[IMG width="554px" alt="صحبت های مارسلینو-لالیگا-کوپا دل ری-والنسیا-بارسلونا-قهرمانی والنسیا در کوپا دل ری-بلوگرانا-خفاش...​

عقب
بالا