- تاریخ ثبتنام
- 14/6/18
- ارسالیها
- 6,259
- پسندها
- 41,792
- امتیازها
- 0
- مدالها
- 31
فکر نمیکنم در آماده سازی برای این بازی باید تفاوتی نسبت به دیگر بازیها قائل شوید. البته واضح است که شما این بار مقابل بازیکنی بهتر از بازیکنانی که رو به روی آنها قرار گرفتهاید، بازی میکنید. مسی بهترین بازیکن دنیا است. شاید برای آنالیز بازی او بتوانید چند کلیپ تماشا کنید ولی نمیدانم کمکی به شما خواهد کرد یا نه. شخصا اعتقاد دارم تمام تیم باید برای مهار مسی آماده باشد چون او به تمام...
لیگ در دستان منچسترسیتی بوده و ما تنها کاری که می توانیم بکنیم این است که در مسابقات باقی مانده پیروز شویم تا به آنها فشار آوریم. فکر کنم حداکثر بازی هایی که در این فصل داریم 7 عدد هستند و اگر بتوانیم همه آنها را ببریم، حداقل یک جام فتح خواهیم کرد و بنابراین این هدف ماست. کارمان بسیار سخت است. بازی ها فاصله کمی دارند و در هر مسابقه نیز فشار زیادی روی تیم است. بنابراین ما به تمام بازیکنان نیاز داریم و فکر می کنم به خوبی با این مسئله در برهه فعلی...
لیگ قهرمانان اروپا و سه گانه؟ به سختی تلاش میکنیم و فداکارانه در زمین میدویم. چهارشنبه یکی از دو دشوارترین بازیهای این فصل را خواهیم داشت. اگر میخواهیم به هدفمان که فینال است برسیم، باید بهترین بازیهای فصل را انجام بدهیم. امسال در بازیهای تعیین کننده عملکرد خوبی داشتهایم و باید به همین منوال ادامه دهیم. مسی؟ او بهترین بازیکن دنیا و تاریخ است. باید از لحظه لحظه بازی در کنار چنین بازیکنی لذت ببرید. همه از داشتن مسی و به کارهایی که در هر مسابقه انجام میدهد، افتخار میکنند.
...اینکه بلافاصله پس از قهرمانی در لالیگا میتوانیم در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی کنیم، بسیار خوشحالمان میکند. اعتماد به نفس بسیار زیادی داریم. شما همیشه جای پیشرفت دارید ولی مهم ترین چیز این است که تیم برای این بازی انگیزه فراوانی دارد. از اشتباهات سالیان قبل درس گرفتهایم و میدانیم زیباترین لحظات جام هنوز در راه هستند. تیم بسیار با انگیزه و روی فرم است.
قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، بزرگ ترین هدف ما است و باید از لحاظ روانی برای رسیدن به آن بسیار قوی باشیم. لیورپول تیمی است که از لحاظ روانی خصوصا در بازی های خانگی بسیار قدرتمند است. آن ها هم در فاز هجومی و هم در فاز دفاعی خوب اند و این زنگ خطری برای ما است. علاوه بر این ها جو آنفیلد نیز بسیار فوق العاده است.