- تاریخ ثبتنام
- 9/11/18
- ارسالیها
- 623
- پسندها
- 2,266
- امتیازها
- 12,773
- مدالها
- 5
- نویسنده موضوع
آینده کارلوس کی روش، سرمربی پرتغالی و باتجربه تیم ملی ایران در هاله ای از ابهام قرار دارد و بسیاری از منابع ادعا کرده اند وی پس از پایان رقابت های جام ملت های آسیا سال 2019 در کشور امارات که تا چند روز دیگر آغاز خواهد شد، هدایت تیم ملی کلمبیا را بر عهده خواهد گرفت.
اخیرا این سرمربی پرتغالی مدعی شده بود آینده ای روی نیمکت تیم ملی ایران بستگی به نتایج این تیم در جام ملت های آسیا دارد.
کی روش در این خصوص گفته بود: "در حال حاضر من فقط روی جام ملت های آسیا تمرکز دارم و ما قصد داریم فاتح این عنوان شده و مردم ایران را خوشحال کنیم. قرارداد فعلی من تا جام ملت های آسیا بوده و آینده در دست خداست. مربیان فوتبال نمی توانند در مورد آینده خود تصمیم بگیرند زیرا سرنوشت آنها به نتایجی که کسب می کنند...
اخیرا این سرمربی پرتغالی مدعی شده بود آینده ای روی نیمکت تیم ملی ایران بستگی به نتایج این تیم در جام ملت های آسیا دارد.
کی روش در این خصوص گفته بود: "در حال حاضر من فقط روی جام ملت های آسیا تمرکز دارم و ما قصد داریم فاتح این عنوان شده و مردم ایران را خوشحال کنیم. قرارداد فعلی من تا جام ملت های آسیا بوده و آینده در دست خداست. مربیان فوتبال نمی توانند در مورد آینده خود تصمیم بگیرند زیرا سرنوشت آنها به نتایجی که کسب می کنند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.