مصـاحبه مصاحبه با عرفان طهماسبی | خواننده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع .REIHANEH.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 10
  • کاربران تگ شده هیچ

.REIHANEH.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
5/1/21
ارسالی‌ها
3,906
پسندها
53,168
امتیازها
71,673
مدال‌ها
48
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
همشهری‌آنلاین - پرنیان سلطانی: صحبت از «عرفان طهماسبی» است؛ خواننده بختیاری اهل خوزستان که هم ترانه‌سراست و هم آهنگساز کارهایش و به‌زودی قطعا بیشتر از او در دنیای موسیقی خواهیم شنید. در روزهایی که این پدیده ۲۳ساله در حال تدارک آلبومش است، سراغی از او گرفتیم تا برایمان از خودش، راهی که شروع کرده، موسیقی جنوب و تجربه حضور در «عصر جدید» بگوید.
با وجود سن کمی که داری، به‌معنای واقعی کلمه در عصر جدید پدیده شدی. موافقی گفت‌وگویمان را از اینجا شروع کنیم که اساسا چطور راهت به موسیقی افتاد؟
معمولا همه افرادی که در عرصه موسیقی فعالیت دارند، از کودکی تلاش‌هایی در این حوزه داشته‌اند. من هم از کودکی هم شعر می‌گفتم، هم می‌خواندم. کتاب شعر بچگی‌هایم را هنوز دارم، ویدئوهایی هم هست که در سن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : .REIHANEH.

.REIHANEH.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
5/1/21
ارسالی‌ها
3,906
پسندها
53,168
امتیازها
71,673
مدال‌ها
48
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
حالا که دیگر با این سبک شناخته شده‌ای، نمی‌خواهی آلبوم آماده‌ای که در سبک راک داری، منتشر کنی؟
راستش این کار یک مقدار خطرناک است و مخاطب را گم می‌کند. مخاطبی که من امروز دارم، مخاطب علاقه‌مند به فولک است. حتی علاقه‌مند به پاپ هم نیست. واقعا نمی‌توان او را به راک برد. عزیزانی هستند که در این حوزه کار می‌کنند، افتخار داده و برخی از این ملودی‌ها را دوست داشته و خواسته‌اند. من هم فقط به‌دنبال این هستم که افرادی این کارها را بخوانند که قشنگ اجرا کنند. اصلا در این‌باره دید مادی یا معنوی ندارم که مثلا بخواهم صاحب اثر باشم. فقط دوست دارم این کارها خوانده شوند که به امید خدا قرار است این اتفاق بیفتد.

راستی سبکی که هم‌اکنون کار می‌کنی، اسم خاصی هم دارد؟ اصلا می‌شود روی آن یک اسم گذاشت؟
فکر می‌کنم...

.REIHANEH.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
5/1/21
ارسالی‌ها
3,906
پسندها
53,168
امتیازها
71,673
مدال‌ها
48
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کمی هم درباره تجربه حضور در عصر جدید برایمان بگو. پیش‌بینی می‌کردی اینقدر مورد توجه قرار بگیری؟ بعد از عصر جدید چه اتفاقی برایت افتاد؟
یادم هست وقتی برای مرحله اول عصر جدید پذیرفته شدیم، یک مصاحبه‌ای با ما کردند و گفتند برای چه آمده‌ای؟ به‌دنبال جایزه هستی؟ می‌خواهی معروف شوی؟ یا هدف دیگری داری؟ من گفتم آمده‌ام تا تنظیم‌کننده‌های بزرگ ملودی‌های من را بشنوند. البته آن زمان منظورم ملودی‌های راکم بود! جالب اینکه بعد از پخش اجراهایم، تقریبا تمام افرادی که دوست داشتم کارهایم را ببینند و مدنظرم بودند، به سراغم آمدند و این بسیار فوق‌العاده بود. ضمن اینکه همانطور که گفتم این برنامه راه موسیقایی‌ام را هم تغییر داد. من در عصر جدید ۴کار اجرا کردم که اولی «گلم گلم» و دومی «دی بلال» بود. بعد از این...

عقب
بالا