- تاریخ ثبتنام
- 5/1/21
- ارسالیها
- 3,906
- پسندها
- 53,168
- امتیازها
- 71,673
- مدالها
- 48
- نویسنده موضوع
- مدیر
همشهریآنلاین - پرنیان سلطانی: صحبت از «عرفان طهماسبی» است؛ خواننده بختیاری اهل خوزستان که هم ترانهسراست و هم آهنگساز کارهایش و بهزودی قطعا بیشتر از او در دنیای موسیقی خواهیم شنید. در روزهایی که این پدیده ۲۳ساله در حال تدارک آلبومش است، سراغی از او گرفتیم تا برایمان از خودش، راهی که شروع کرده، موسیقی جنوب و تجربه حضور در «عصر جدید» بگوید.
با وجود سن کمی که داری، بهمعنای واقعی کلمه در عصر جدید پدیده شدی. موافقی گفتوگویمان را از اینجا شروع کنیم که اساسا چطور راهت به موسیقی افتاد؟
معمولا همه افرادی که در عرصه موسیقی فعالیت دارند، از کودکی تلاشهایی در این حوزه داشتهاند. من هم از کودکی هم شعر میگفتم، هم میخواندم. کتاب شعر بچگیهایم را هنوز دارم، ویدئوهایی هم هست که در سن...
با وجود سن کمی که داری، بهمعنای واقعی کلمه در عصر جدید پدیده شدی. موافقی گفتوگویمان را از اینجا شروع کنیم که اساسا چطور راهت به موسیقی افتاد؟
معمولا همه افرادی که در عرصه موسیقی فعالیت دارند، از کودکی تلاشهایی در این حوزه داشتهاند. من هم از کودکی هم شعر میگفتم، هم میخواندم. کتاب شعر بچگیهایم را هنوز دارم، ویدئوهایی هم هست که در سن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.