داستان کودکانه داستان کودکانه رویای داشتن یونیکورن به حقیقت پیوست

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع vanıa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 23
  • کاربران تگ شده هیچ

vanıa

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
42

تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,945
پسندها
37,773
امتیازها
97,179
مدال‌ها
87
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
چگونه فریاد بزنم که من یونیکورن می خواهم؟ من یونیکورن را بیش از هر چیزی در این دنیا دوست دارم و این کل دنیا و خواسته های من است و می توانم چیز های مختلف را روی آن تزیین کنم، زیرا به شدت به آن علاقه دارم.
اجازه دهید که خودم را به شما معرفی کنم. اسم من فاطیما است. من یازده سال سن دارم و واقعا می خواهم که در زندگی ام یکی یونیکورن داشته باشم و رویای من بلاخره به حقیقت پیوست‌.
بگذارید داستان را برای تان تعریف کنم. نهمین سالگرد تولد من بود. همه از جمله عمویم به مهمانی آمده بودند و این اولین باری بود که او را می‌ دیدم.
بعد از مراسم سوپرایز، شروع به باز کردنِ کادوها کردم که بخش مورد علاقه من در تولد بود؛ اما یک سوپرایز بزرگ برای من اتفاق افتاد. چه کسی می توانست تصور کند که خیالات من...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• sparkle
واکنش‌ها[ی پسندها] armıta

vanıa

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
42

تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,945
پسندها
37,773
امتیازها
97,179
مدال‌ها
87
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
یک یونیکورن زیبا کنار من نشست و به اولین حیوان خانگی من تبدیل شد. این خبر خوب را به خانواده ام دادم. آن ها هم خیلی متعجب بودند و فکر می‌ کردند که من دروغ می‌ گویم اما یونیکورن را به آن ها نشان دادم تا باور کنند. اولین کار این بود که برایش نام انتخاب کردم و با او بازی می‌ کنم و می رقصم و این؛ همه آن چیزی است که در زندگی به آن نیاز دارم.

ناگهان یک صدای خیلی بلند آمد و متوجه شدم که از یک تونل خیلی بزرگ بیرون افتادم. سپس از خواب بیدار شدم و متوجه شدم که مادرم من را صدا می‌ کند و من خواب بوده ام. از مادرم پرسیدم پس یونیکورن من کجاست. او با تعجب پرسید در مورد چه چیزی صحبت می کنی؟ سپس فهمیدم که همه اینها در خواب و رویا بوده و به شدت ناراحت بودم اما هیچ گاه آن خواب خوب را از یاد نمی‌...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• sparkle
واکنش‌ها[ی پسندها] armıta
عقب
بالا