این دفتر متعلق به کاربر گرام (@Viŏlet) است و هیچکس به جز ایشان اجازهی ارسال زدن در این دفتر را ندارد. کاربر عزیز، از اینکه محتوی دفترتان را با افراد انجمن به اشتراک میگذارید، کمال تشکر را داریم.
راستش وقتی میخواستم این تاپیکو بزنم، دودل بودم؛ چون حرفایی که میخوام توی این تاپیک بزنم ممکنه واسه بعضیا جالب باشه واسه بعضیا نه
به هر حال ما توی یه جامعه زندگی میکنیم و اختلاف عقیده و نظر زیاده. اما میگم واسه اونایی که گوش شنوا دارن.✨️
پ.ن: یه جورایی دفتر یادداشتمم هست دیگه؛ دم دستم باشه
از بچگی به صورت ناخوداگاه به متافیزیک و علوم غریبه و این داستانا علاقه داشتم و مطالب مربوط بهشون رو تا حد امکان پیگیری میکردم. و خب بیشترم به عنوان سرگرمی بهش نگاه میکردم. جالب بود واسم و وقتمو پر میکردم باهاش. بزرگتر که شدم، حدودا ۱۸ ۱۹ سال. دقیقا به یاد ندارم💆🏻♀️ ولی خب همین حدود. یه سری اتفاقات ماورایی واسم افتاد. یه سری چیزا رو میدیدم و یه سری چیزا رو میشنیدم که برای بقیه قابل لمس نبوده. حالا خیلی وارد این مبحث نمیشم.
کل بحث و صحبتم توی این تاپیک حول تجربیاتم میچرخه که ممکنه براتون یه کمک کوچولو از طرف من باشن. کسایی که متعصب و افراطی نباشن صحبت و منظورمو میگیرن، افراد افراطی و کسانی که ذهنشون قفله هم هممسیر با من نیستن و البته که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
چیزای ضروری رو میگم و خلاصه میکنم. باقی صحبتا رو اگر علاقهمند بودین واستون میتونم توی خصوصی توضیح بدم [با اندک دانشی که از طریق مطالعه به دست آووردم:)))]
یه نکتهی کوچیک بگم و باقی صحبتا...
[بدن انسان الکتریسته داره و زمین الکترومغناطیسه. این یعنی همه چیز از انرژی ساخته شده :)))⚡️🌍]
خب از اینجا شروع کنم که ما وارد یه بازهی حساس شدیم؛ یه جور تونل زمانی ۹ ماهه که از دی شروع شده و تا شهریور ۱۴۰۵ ادامه داره.(خودتون واقفین دیگه عزیزانم!)
⚡️⚡️آدما صرفاً آدم نیستن؛ میدان انرژین. انرژی آدما با هم دیگه فرق داره و متفاوته. ⚡️⚡️
برای همینه که گاها ممکنه به یکی حس بدی داشته باشید و حستونم درست باشه. این یعنی انرژی بدن و روحتون با اون طرف یکسان نیست. مثلا نشستی یهو میبینی بیحالی، بیماری، بیانگیزهای. اینجا دقیقاً یه چیزی میلنگه. یعنی به شما هشدار داده شده که این آدم ممکنه فرکانست رو پایین بکشه و تو رو از مدار نور خارج کنه :)))
حتی همین سنگین بودن انرژی یه سری ممکنه گرههایی رو توی زندگیتون به وجود بیاره.
هر کسی نباید به زندگیتون...
🌙چون آخرشبه، یه موضوع کوتاه رو باز کنم و بعدشم ببندمش که تموم شه بره.🌙
🧚🏻♀️این صرفا نظر شخصیِ منه. در مورد صحبتم هم مثال میزنم که شفاف باشه.🧚🏻♀️
اونم اینه که... دوستان خدا وجود داره! با اسامی مختلف. مذهبیا میگن خداوند، یکی میگه کائنات، اهل علم میگه اعداد و و و بسیار مثالهایی که هست.
روی دو مورد "خداوند" و "کائنات" همینجا استپ میکنم و براتون بازش میکنم. صرفا میخوام بهتون نشون بدم که همه صحبتا و داستانا یه مطلبو میگن ولی به زبون خودشون، به روش خودشون.
برای مثال مذهبیا(مثلا دین اسلام) میان میگن که شما بااااااید ایمان...
امروز رو با این تیتر شروع کنیم یه کم توضیحات بدم و بعدش راجعبه پاکسازی باهاتون صحبت میکنم(در پستهای آینده).
تیتر: خوب یا بد بودن تو برای کائنات مهم نیست!(در جهت رسیدن به خواستهها)
🌹اینطوری نیست که تو چون قلبت پاک باشه، به چیزی که میخوای میرسی و چون نیت خیری داری، برات پاداش کنار گذاشته بشه.(صحبتم مربوط به امور این دنیاست. خوب بودی و فرکانست خوب بود که چه بهتر، بد بودی و فرکانست خوب بود، به خواستههات میرسی! کسی رو رد، تایید یا قضاوت نمیکنم.) 🌹
برای کائنات مهم نیست که توی قلبت چه نیتی داری، باور قلبی صرفا براش مهمه، ایمان و...
🪐در کائنات اون چیزی که حرف اول رو میزنه عشقه، عشقی که بیقیدوشرط باشه بدون انتظار و توقع. یعنی محبت و مهر تو به همه چیز و همه کس باید با احساس قلبی و از درونت بجوشه. معامله در کار نباشه.
بعد میبینید که بازتاب اون دقیقا بسوی خودتون برمیگرده
🧚🏻♀️فلورانس اسکاول شین در کتابش میگه: عشق تمام و کمال ببخش تا عشق تمام و کمال بستانی.(اینجا یه موضوع کوچیک رو بگم. اون بالا که خدا و کائنات رو مقایسه کردم، همونطور که مثال زدم منظورم به دین اسلام بود و کائنات. یعنی یه کفه دین اسلام قرار گرفت و کفهی دیگه کائنات. و خداوند ورای این دو قرار میگیره. فکر میکنم یه کم بد بیان کردم که ویرایشش میکنم اگه ارور نداد...
میتونید با این مدیتیشن، چاکراهاتون رو پاکسازی کنید و انرژیای منفی رو بیرون بریزید.
حالا روشش:
💕یه ظرف آب ولرم بردارید و مقدار متوسطی نمک دریا رو در آب ولرم حل کنید و پاهاتون رو در آب نمک قرار بدین.
برای لحظاتی چشماتون رو ببندید و به این فکر کنید که انرژی های منفی بدنتون به صورت دودی خاکستری از پاهاتون خارج میشه و انرژی شما به تعادل میرسه.💕
سال نو خجسته باد💕
سالی پر از عشق، برکت و نور براتون آرزومندم🩷☀️
دیگه تا حد ممکنه هر چی راجعبه پاکسازی باشه رو یه جا میگم. اگرم چیزی بعدش یادم اومد اضافه میکنم به مطالب✨️
🤍اممم برسیم به مفهوم پاکسازی روح🤍
⚡️توی یه جملهی کوتاه، پاکسازی روح یعنی رها کردن انرژیهای منفی، احساسات سنگین، و باورهایی که مانع آرامش و رشد درونی میشن. ⚡️
💕این مفهوم از دیدگاههای مختلف عرفانی، روانشناختی، یا حتی فلسفی معنا پیدا میکنه؛ ولی در همهشون هدف یکیه. بازگشت به آرامش، آگاهی، و روشنایی درونی💕
🔥برسیم به یه سری روش برای پاکسازی روحتون🔥
¹• سکوت و...