NARGES-S مدیر بازنشسته شعرکده نو ورود تاریخ ثبتنام 5/2/19 ارسالیها 1,681 پسندها 30,622 امتیازها 54,073 23/12/23 نویسنده موضوع #1 مصاحبه اختصاصی با کاربر فعال تالار عکس @~Deku هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! مدیریت تالار بیوگرافی | انجمن یک رمان
مصاحبه اختصاصی با کاربر فعال تالار عکس @~Deku هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! مدیریت تالار بیوگرافی | انجمن یک رمان
NARGES-S مدیر بازنشسته شعرکده نو ورود تاریخ ثبتنام 5/2/19 ارسالیها 1,681 پسندها 30,622 امتیازها 54,073 23/12/23 نویسنده موضوع #2 سلام ممنون که وقت خودتونو به ما دادید. NARGES-S گفت میشه یه بیوگرافی کوتاه از خودتون بهمون بگید؟! کلیک کنید تا باز شود... هعی یادش بخیر یه تاپیک بیوگرافی زده بودم اسمم محیاست. سلیقه هنری ای دارم و نقاشی و نویسندگی علایق اصلیمن. توی تست mbti شخصیتم infp در اومد، کلا توصیف infp توصیف من حساب میشه تو اطرافم دوستای کمی دارم ولی تو انجمن دیگه با در و دیوار هم دوست میشم NARGES-S گفت چی شد که عضو این انجمن شدید؟! ازش راضی هستید؟ کلیک کنید تا باز شود... ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
سلام ممنون که وقت خودتونو به ما دادید. NARGES-S گفت میشه یه بیوگرافی کوتاه از خودتون بهمون بگید؟! کلیک کنید تا باز شود... هعی یادش بخیر یه تاپیک بیوگرافی زده بودم اسمم محیاست. سلیقه هنری ای دارم و نقاشی و نویسندگی علایق اصلیمن. توی تست mbti شخصیتم infp در اومد، کلا توصیف infp توصیف من حساب میشه تو اطرافم دوستای کمی دارم ولی تو انجمن دیگه با در و دیوار هم دوست میشم NARGES-S گفت چی شد که عضو این انجمن شدید؟! ازش راضی هستید؟ کلیک کنید تا باز شود... ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.