سلاااام! قاصدک اومده، اونم با دستِ پر! یه جوری غرقِ این انیمه شدم که اصلاً نفهمیدم کی زمان گذشت. بشینید که براتون بگم...
راستش چند وقتی بود انیمه درست حسابی که سوژه جدید داشته باشن و آدم به وجد بیاره به تورم نخوره بود تا اینکه «توهم بهشتی» چشم رو گرفت. چند دقیقه اولِ قسمت یک رو که دیدم، همه چیز برام آشنا بود؛ یه سری بچه که بین دیوارهای بلند حبس شدن و بیخبر از دنیای بیرون زندگی میکنن. با خودم گفتم: "عجب! باز از یه انیمه دیگه اسکی رفتن که!" 🙄 ولی کمکم که جلو رفتم، نظرم کلاً عوض شد. یعنی خوشم اومد ازش خیلی و عاشق شخصیتهای کیرکو و مارو شدم؛ دو تا موجودِ خل و چل که دستِ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
سلام! قاصدک اومد با معرفی یه انیمه جدید! جونم براتون بگه بهتازگی انیمه سینمایی سوزومه رو دیدم. راستش با توجه به امتیاز بالا و تعریفهای زیادی که ازش شنیده بودم، تصور ذهنی من خیلی فراتر از اینها بود؛ ولی بعد از دیدنش باید بگم نتونست منو جذب کنه، حالا نمیدونم سطح انتظارت من ازش زیاد بالا بود یا چی! فیلم قشنگی بود ولی نتونست تو دل من جای برای خودش باز کنه.
خلاصه داستان
سوزومه دختر ۱۷ سالهایه که در کودکی مادرش رو از دست داده. اون بهطور اتفاقی با مرد جوان و مرموزی آشنا میشه و کنجکاویاش فاجعهای رو رقم میزنه که کل ژاپن رو به خطر میاندازه. حالا سوزومه باید سفری رو شروع کنه تا جلوی باز شدن درهای ویرانی رو بگیره
برخلاف کارهای قبلی شینکای،...
سلام سلام! قاصدکیوار اومدم یه ابراز احساسات از قسمت جدید انیمه Bungo Stray Dogs نشون بدم و برم.
خب قسمت چهارم از فصل پنجم سگهای ولگرد بانگو رو تموم کردم و فقط میتونم بگم: واو! این انیمه هر فصل جذابتر و دیوانهوارتر میشه. اعتراف میکنم اوایل که شروعش کردم زیاد باهاش حال نمیکردم، اما فصل چهار کلاً نظرم رو زیر و رو کرد و حالا تو فصل پنج، همه اون سرنخهای ریزِ فصلهای قبل دارن به هم وصل میشن. الان که مغز متفکر پشتِ تمام اتفاقات لو رفته، رسماً اوضاع خرتوخر شده!
چقدر این بشر، فوکوچی، خوب ساخته شده! لعنتی انگار تهِ آستینش جادو داره، هربار که فکر میکنی باخته، یه آسِ جدید رو میکنه که دهن همه باز میمونه.
آخ آخ آکوتاگاوا... بچهام! داشتم...
سلام سلام قاصدک بعد از مدتها میخواد پست بزاره. اونم چه پستی! معرفی انیمهای که تنه به تنه میتونه با انیمه فریرن رقابت کنه. حقیقتش اولین بار که خبر پرفروش بودنِ مانگاش رو دیدم تعجب کردم؛ چون ایده قصه بهنظر کلیشهای میاومد. شخصیت اصلی که بدون جادو به دنیا اومده، ناخواسته باعث یه فاجعه میشه و همین تغییر سرنوشتش رو رقم میزنه. برای همین با قضاوت قبلی بیخیالِ دنبال کردن مانگاش شدم؛ اما بعد از دیدن قسمت اول انیمهاش، باید اعتراف کنم خروجی کار فراتر از انتظارم بود. کیفیت انیمه طوریه که تمام تصوراتم رو بههم ریخت و حسابی جذبش شدم. فضاسازی داستان، از طراحی لباسها گرفته تا معماری صحنهها، واقعاً حس غرق شدن تو یه رمان فانتزی کلاسیک رو به آدم...
پیوستها
[@AnimeGateOfficial] Tongari Boushi no Atelier - (1).mp3_snapshot_10.03_[2026.05.05_07.44.39].webp