SETAYESH.MO نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 11/12/20 ارسالیها 2,222 پسندها 16,570 امتیازها 44,373 4/8/22 نویسنده موضوع #1 بیت اول زهی خجسته زمانی که یار بازآید به کام غمزدگان غمگسار بازآیدخوشا وقت مبارکی که یار برگردد و با برگشتنش غمخوارانه اندوهگینان را به آرزوی خود برساند.
بیت اول زهی خجسته زمانی که یار بازآید به کام غمزدگان غمگسار بازآیدخوشا وقت مبارکی که یار برگردد و با برگشتنش غمخوارانه اندوهگینان را به آرزوی خود برساند.
SETAYESH.MO نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 11/12/20 ارسالیها 2,222 پسندها 16,570 امتیازها 44,373 4/8/22 نویسنده موضوع #2 بیت دوم به پیش خیل خیالش کشیدم ابلق چشم بدان امید که آن شهسوار بازآیداسب سیاه و سفید چشم را پیشاپیش لشکر خیالش در انتظار نگه داشتهام به امید آنکه آن چابکسوار برگشته و بر آن نشیند، یعنی قدم بر چشم ما بنهد.
بیت دوم به پیش خیل خیالش کشیدم ابلق چشم بدان امید که آن شهسوار بازآیداسب سیاه و سفید چشم را پیشاپیش لشکر خیالش در انتظار نگه داشتهام به امید آنکه آن چابکسوار برگشته و بر آن نشیند، یعنی قدم بر چشم ما بنهد.
SETAYESH.MO نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 11/12/20 ارسالیها 2,222 پسندها 16,570 امتیازها 44,373 4/8/22 نویسنده موضوع #3 بیت سوم اگر نه در خم چوگان او رود سر من ز سر نگویم و سر خود چه کار بازآیداگر سر من مانند گوی در انحنای چوب چوگان او قرار نگیرد، دیگر از سر، سخنی به میان نمیآورم و این سر دیگر به چه دردی میخورد؟
بیت سوم اگر نه در خم چوگان او رود سر من ز سر نگویم و سر خود چه کار بازآیداگر سر من مانند گوی در انحنای چوب چوگان او قرار نگیرد، دیگر از سر، سخنی به میان نمیآورم و این سر دیگر به چه دردی میخورد؟
SETAYESH.MO نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 11/12/20 ارسالیها 2,222 پسندها 16,570 امتیازها 44,373 4/8/22 نویسنده موضوع #4 بیت چهارم مقیم بر سر راهش نشستهام چون گرد بدان هوس که بدین رهگذار بازآیدهمچون گرد و غبار راه بر سر راهش به انتظار نشستهام و آرزومندم که به این راه برگردد تا به دنبالش روان شوم.
بیت چهارم مقیم بر سر راهش نشستهام چون گرد بدان هوس که بدین رهگذار بازآیدهمچون گرد و غبار راه بر سر راهش به انتظار نشستهام و آرزومندم که به این راه برگردد تا به دنبالش روان شوم.
SETAYESH.MO نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 11/12/20 ارسالیها 2,222 پسندها 16,570 امتیازها 44,373 4/8/22 نویسنده موضوع #5 بیت پنجم دلی که با سر زلفین او قراری داد گمان مبر که بدان دل قرار بازآیدآن دل را که با سر دو گیسوی بلند او عهد و پیمان اقامت بسته، تصور مکن که دیگر آن دل به قرار و آرامش دست یابد.
بیت پنجم دلی که با سر زلفین او قراری داد گمان مبر که بدان دل قرار بازآیدآن دل را که با سر دو گیسوی بلند او عهد و پیمان اقامت بسته، تصور مکن که دیگر آن دل به قرار و آرامش دست یابد.
SETAYESH.MO نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 11/12/20 ارسالیها 2,222 پسندها 16,570 امتیازها 44,373 4/8/22 نویسنده موضوع #6 بیت ششم چه جورها که کشیدند بلبلان از دی به بوی آن که دگر نوبهار بازآیدبلبلها از دست ماه دی و سرمای زمستان رنجهای فراوان کشیدند، به امید آنکه بار دیگر فصل بهار بازگردد.
بیت ششم چه جورها که کشیدند بلبلان از دی به بوی آن که دگر نوبهار بازآیدبلبلها از دست ماه دی و سرمای زمستان رنجهای فراوان کشیدند، به امید آنکه بار دیگر فصل بهار بازگردد.
SETAYESH.MO نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 11/12/20 ارسالیها 2,222 پسندها 16,570 امتیازها 44,373 4/8/22 نویسنده موضوع #7 بیت هفتم ز نقشبند قضا هست امید آن حافظ که همچو سرو به دستم نگار بازآیدای حافظ، امیدوارم که قضا و قدر یار را به من برگرداند یعنی همچون نقاش که طرحی مانند نقش سرو را بر روی دست میکشد، آن نگار را به دست من برساند.
بیت هفتم ز نقشبند قضا هست امید آن حافظ که همچو سرو به دستم نگار بازآیدای حافظ، امیدوارم که قضا و قدر یار را به من برگرداند یعنی همچون نقاش که طرحی مانند نقش سرو را بر روی دست میکشد، آن نگار را به دست من برساند.