نقد دلنوشته نقد دلنوشته‌ی مرگ تو | Pardis کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Maede Shams
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها بازدیدها 841
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Maede Shams

مدیر ارشد بازنشسته
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/8/18
ارسالی‌ها
5,224
پسندها
77,053
امتیازها
95,555
  • نویسنده موضوع
•|• بسم الله الرحمن الرحیم •|•

باعرض سلام.

باتشکر از نقد پذیری شما نویسنده‌ی عزیز
لازم به ذکر است که:
پس از نقد، روی دلنوشته‌ی شما نظارت خواهد شد و در صورت عدم توجه به حرف‌ها و راهنمایی‌های منتقد، با درخواست‌های نقد بعدی شما، موافقت نخواهد شد!
نقدها در کمال انصاف بوده و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Lindaw

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/7/18
ارسالی‌ها
1,403
پسندها
7,960
امتیازها
31,973
"نقد دلنوشته ی مرگ تو "
-مقدمه :
مقدمه ی شما مقدمه ای ساده و کلی است و موضوع متن شما را کاملا به نویسنده انتقال می دهد ولی برای تاثیر گذار بودن و ایجاد بیشترین میل و رغبت برای خواندن ادامه ی متن بهتر بود از ارایه های بیشتری کمک می گرفتین و به متنتون زیبایی می بخشیدین
مثلا: (زیـن پـس تو بَرآی همیـشه از خاطـرات محو می‌شوی و باد تو را با خود به سرزمین آزادی می برد)
و بهتر بود واژه ی "از زندگی حذف" رو نمی اوردین چون در اخر مقدمه اشاره کردین که فرد از زندگی نه از عشق رهایی یافته است
-آرایه :
ببینید چیزی که یک متن ادبی ساده رو بیش از بیش زیبا می کنه ارایه ست خصوصا ارایه هایی مثله : تشبیه تشخیص ایهام و ...که متاسفانه اینها در متن شما کم بود
مثلا در پست سوم نوشتید :از دوست داشتن حرف زدی از...

آخرین ویرایش

HONEYEH

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
12/2/20
ارسالی‌ها
1,587
پسندها
24,949
امتیازها
48,073
سلام

ممنون از دلنوشته زیبایی که نوشته بودید
اما به نظر من نیاز به تغییراتی داره

1:مقدمه

خب مقدمه شما خیلی کوتاه بود و جمله هایی که به کار برده بودید گیرایی لازم رو نداشت
به نظر من مقدمه خیلی بخش مهمی از متنه وگاها نیازه آرایه های بیشتری رو بکار ببره .
به علاوه جمله بندی هم خیلی مهمه.درسته .جابه جایی جملات متن رو زیبا میکنه اما نه همیشه.کاش مثلا اینجوری شروع میشد:

(مرد من
تبریک میگویم رهایی ات را
ازمن
از عشقمان
از زندگی
حال میتوانی خوشحال باشی
پابکوب
شادی کن
و به جای هردوتایمان
بخند.)
البته به نظر من هنوز ناقصه. من فقط جملات رو جا به جا کردم
2:متن اصلی:

خب متاسفانه متن جوری نوشته شده که من به شخصه زمان خوندن نمیتونم کامل باهاش ارتباط برقرار کنم مثلا کاش به جای
( آنقــدر شیـرین که...

آخرین ویرایش

Osenwt

مدیر بازنشسته
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
28/6/18
ارسالی‌ها
1,437
پسندها
18,627
امتیازها
55,873
دلنوشته مرگ ت
نقد کلی: دلنوشته در سطح نیمه معمولی قرار داره و قالب خودش خوبه و لی جای کار داره و نوشته ها میتونه خواننده رو جذب کنه

نقدر از نظر جمله بندی: ثبات و استفاده کلی از اول شخص مفرد استفاده از مصوت ها در تمامی جملات باعث قشنگی مطلب میشوند .
مَن بعـد از رفتـنت تـا آنجـا که می‌توانم فیلم ترسناک نگـاه میکـنم. فکر میکنیم یک دفعه جاب جایی جملا و موضوعات ب ی میزانی باعث ت ذوق خوردگی بشه بیشتر جملات حاوی بعد از مرگ ت و روز بعد مرگ شخص هسنتد ک باعث ربط پیدا کردن اسم دلنوشته و متون حاوی اون بشه
استفاده از جملات و کلمات عاطفی در بیشتر پاراگراف ها دیده میشود
بعضی از پارتا خیلی کوتاهن ک با پارتای قبلی یا بعدی ادغام بشن بهتره
و ی قسمت هایی از موضوع دلنوشته دور میشه یا حداکثر توجهی بهش میشود...

mrywm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,174
پسندها
15,252
امتیازها
44,373
نقد دلنوشته‌ی مرگِ تو
مقدمه:
مقدمه در کل میتواند بنده‌ی دلنوشته را نشان دهد اما استفاده از جملات ساده کیفیت مقدمه را پایین برده است.با استفاده از کلماتی که به جملات ادبی جان میبخشند ، میتوانست دلنوشته بهتری از آب در میامد.
درکل مقدمه توانسته با عمق معنایی خود ، سیر دلنوشته را به خوبی نشان دهد.
اگر میشد تمام جملات هم قافیه میشدند و یا از ردیف استفاده میشد ، میتوانست خواننده را بیشتر جذب کند.
ساده نوشتن مقدمه نشان دهنده‌ی سادگی متون دلنوشته است.

جمله بندی:
جمله بندی در بعضی از قسمت ها مشکل هایی دارد که معنای جمله را عوض میکند و کمی بی کیفیت.
برای مثال:

در قسمت اول ، دلنوشته بسیار ساده است و زیبایی هایی که نویسنده میتوانست بدهد را ندارد.
*مَرگ توُ، با تمـام درد‌ها، گریه‌ها، زجه‌ها...

Mr.Rad

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/2/20
ارسالی‌ها
77
پسندها
5,221
امتیازها
26,853
نقد کلی:

احساسات اصلی‌ترین محور‌های نوشتن هستند، الخصوص دلنوشته!
از نام اثر این دریافت می‌شود که یک عشق از احساسات شیرین و جذاب خود خارج و به یک بی‌حسی رسیده است و عاشق از معشوق دلزده شده است؛ اما احساسی که شما به نمایش گذاشته‌اید این حس را به مخاطب نمی‌رساند و ته مانده‌هایی از «او» در خطوط وجود دارد.
تناقض در نوشتن شما به خوبی برجسته است. این اتفاق می‌تواند هم خوب باشد و هم بد، نویسنده اگر توانمند باشد می‌تواند به خوبی از آن بهره بگیرد و مخاطب را جذب کند. شما درست از این تناقض استفاده نکرده‌اید و مخاطب گیج می‌شود که از رفتن کسی ناراحت هستید یا خوشحال!
در چند پست معنی کلمات را با حال‌و‌حوای خود توضیح داده‌اید که غلط و بدون...

آخرین ویرایش
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا