دفتر خاطرات سینما دفتر خاطرات سینما Sydney | کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع *WINCHESTER*
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 90
  • کاربران تگ شده هیچ

*WINCHESTER*

مدیر بازنشسته + هنرمند انجمن
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
29/7/25
ارسالی‌ها
1,328
پسندها
4,306
امتیازها
20,073
  • نویسنده موضوع
«به نام آفریدگار زیبایی‌ها»
IMG_9208.webp
این تایپیک متعلق به @Sydney است.
شما در این تاپیک می‌توانید با توجه به قوانین هر گونه نقد، نظر و خاطره‌ای رو در مورد سینمایی‌ها یا سریال‌های مختلف با خودتون و دوستانتون به اشتراک و یادگار بزارید.
قوانین - قوانین فراخوان دفتر خاطرات کاربران ویژه تالار سینما | انجمن یک رمان

Sydney

مدیر تالار ادبیات + ناظر کتاب
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
1,484
پسندها
6,017
امتیازها
24,673
  • مدیر
بالأخره اومدم این‌جا. راستش این تاپیک رو برای اینکه خودم رو مجبور به فیلم‌دیدن کنم درخواست دادم. متأسفانه هرگز نشد که بتونم فیلم‌های زیادی ببینم و بالأخره متوجه شدم اگه بخوام منتظر فرصت ایده‌آل بمونم، پیر می‌شم و اون روز هرگز نمی‌رسه! پس چرا امروز و الان نه؟ توی این تاپیک نمی‌خوام نظر تخصصی بدم (اگه بتونم اصلاً)، فقط قراره تا جایی که می‌تونم وراجی کنم D:

1000048963.webp
The Shawshank Redemption (1994)
رستگاری در شاوشنک

تنها حرفی که در مورد این فیلم دارم، ستایش‌کردنشه! بازی‌ها درخشان، شخصیت‌پردازی عالی، صحنه‌ها بی‌نظیر و داستان... وای از داستانش که هرقدر بخوای توش عمیق بشی، واقعاً هیچ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

Sydney

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
1,484
پسندها
6,017
امتیازها
24,673
  • مدیر
1000051378.webp
Supernatural (2005-2020)

قبل از هرچیز، می‌خوام از همین تریبون خواهرم رو نفرین کنم؛ چون من دو سال مقاومت کردم اما درنهایت با اکسپلورش من رو انداخت تو دام سوپرنچرال!

اما خود سریال... حقیقتاً غافلگیر شدم؛ چون تصور اولیه‌م این بود که تنها چیزی که قراره من رو بنشونه پای سوپرنچرال شخصیت‌ها هستن. دو برادری که اون‌قدر جذابیت دارن که نتونی از تماشای ماجراهاشون بگذری. دو مرد آسیب‌دیده که زندگی جز همدیگه و خونواده‌شون هیچی براشون باقی نذاشته و یک‌عالمه نقطه‌ی مشترک و همین‌طور تفاوت‌های عمده با همدیگه دارن. برادر بزرگ‌تر، دین وینچستر، تمام اهداف، زندگی و رویاهاش با خانواده‌ش گره خورده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

Sydney

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
1,484
پسندها
6,017
امتیازها
24,673
  • مدیر
1000051420.webp
آره دین تو راست می‌گفتی. مرگ برای تو شرافتمندانه و افتخارآمیز نبود؛ نه اون‌جوری و نه به اندازه‌ی زنده‌بودنت. تو لنگر این خانواده‌ای، نجات‌دهنده‌اش و درسته، اگه تو نباشی سم زنده نمی‌مونه. اصلاً اگه تو نباشی دیگه چیزی هم باقی می‌مونه؟ بعضی مرگ‌ها فقط مرگ یک نفر نیستن، نابودی یک جهانن. ولی تو اشتباه می‌کردی... گاهی مردن برای یه چیز درست، بهتر از زنده‌موندن برای اونه.
1000051422.webp

Supernatural S02 E01

آخرین ویرایش
عقب
بالا