- تاریخ ثبتنام
- 10/7/21
- ارسالیها
- 2,689
- پسندها
- 27,611
- امتیازها
- 53,373
- نویسنده موضوع
مشاهده فایلپیوست 700998
سال نو رو به همهی رفیقهای عزیزم تبریک میگم. امیدوارم امسال بهترینها براتون رقم بخوره و به تموم آرزوهای قشنگتون برسین. امیدوارم امسال سال خوبی برای همگیمون باشه
نمیدونم اگه شمارو توی زندگیم نداشتم، باید چیکار میکردمشاید باورتون نشه، اما من بهترین روزهای عمرم و بهترین رفیقهای زندگیمو اینجا پیدا کردم:) اگه شماها نبودین، نمیدونم چطوری باید از پس سختیهای زندگی برمیومدم:) شما بودید که باعث شدید حتی زمانهایی که گریه میکردم، وسط گریه لبخند بزنم و دلم شاد بشه:) خیلی خیلی خیلی دوستتون دارم. شمارو توی دنیا...
فدات قشنگمعیدتوهم مبارک باشه مهربون
قربووووونتتتت برمممممممرسی که تبریک گفتی امیدوارم امسال بهترین ساله زنذگیت باشه میدونستی خوش قلبترین آدمی هستی که تاحالا دیدم؟
مرسی نستی خوشششگلمسال نو همهتون مبارک قشنگیهای انجمن ^^
امیدوارم برای هم بمونید و اینجا مثل خونه بشه
مشاهده فایلپیوست 700998
سال نو رو به همهی رفیقهای عزیزم تبریک میگم. امیدوارم امسال بهترینها براتون رقم بخوره و به تموم آرزوهای قشنگتون برسین. امیدوارم امسال سال خوبی برای همگیمون باشه
نمیدونم اگه شمارو توی زندگیم نداشتم، باید چیکار میکردمشاید باورتون نشه، اما من بهترین روزهای عمرم و بهترین رفیقهای زندگیمو اینجا پیدا کردم:) اگه شماها نبودین، نمیدونم چطوری باید از پس سختیهای زندگی برمیومدم:) شما بودید که باعث شدید حتی زمانهایی که گریه میکردم، وسط گریه لبخند بزنم و دلم...
مرسی خزان قشنگمسال نوی توام مبارکه گل دخترر
امیدوارم هرچی آرزو توی دلت داری تو سال جدید به حقیقت بپیونده و در کنار عزیزانت شاد و سلامت باشی![]()
سلام عزیزمتبریک میگم به همه دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشید